Allmänna villkor

Frakt och leverans

Varorna skickas med postnord och har en fraktkostnad på 79:-.

Ordinarie leveranstid är 1-3 arbetsdagar. Om du beställer en vara som för tillfället är slut på vårt lager sker oftast leveransen inom 14 dagar.

Då vi har samma lager i vår fysiska butik, postorderkatalog och hemsida finns risk för att en vara kan ta slut. Vi gör vårt bästa för att vårt lager ska stämma, är varan helt slut så tar vi bort den från din faktura och skickar resterande order. Har du en order med endast en vara och denna är slut kommer din order att annulleras.

Betalningsalternativ

När du handlar hos oss betalar du via Klarna Checkout som erbjuder dig olika betalsätt efter att du bekräftat ditt köp i kassan. Du kan även välja annat betalsätt där du erbjuds att betala med postförskott. Postförskottsavgiften ligger på 60:-, då betalar du när du löser ut ditt paket hos ditt postnord ombud.

Retur, reklamation och byten

Du har 30 dagars öppet köp/byte när du handlar hos oss, tiden räknas från det datum paketet anlänt till din brevlåda eller ombud. Du har full returrätt på samtliga varor (sockor, underkläder och badkläder får ej vara provade).

Vid retur, reklamation eller byte skickas varorna som brev/paket till oss, du står själv för returfrakten. Vid felexpediering står vi naturligtvis för returfrakten. Önskar du byte till annan vara fyller du i retursedeln med bytet, då står vi för frakten tillbaka till er. Du kan även returnera och byta varor i vår butik i Heberg, då sker detta kostnadsfritt.

Ej uthämtade paket

Hämta alltid ditt paket i god tid! Paketet ligger i 14 dagar på ditt utlämningsställe innan den sickas tillbaka till oss. Då är vi berättigade att debitera dig för den kostnaden (expeditionsavgift, hanteringsavgift och returkostnad) på 200:-.

Integritet och personuppgifter

Vi på Falkenbergs Netto värnar om din integritet och dina personuppgifter. Vi lagrar dina uppgifter i ett register som uppdateras regelbundet, detta används för vår egen del. Upptäcker du att vi har felaktiga uppgifter ber vi dig kontakta oss.

Vid frågor tveka in att höra av dig till oss!

Telefon: 0346-512 70
Café: 0346-514 10
Mail: info@falkenbergsnetto.se
Utdelingsadress: Box 106, 311 06 Heberg